Hur fungerar Triomed

Triomed har en inbyggd kristall som producerar millimetervågor, och mekanismen i apparaten styr kristallen, så att den sänder ut vågorna. Millimetervågorna motsvarar kroppens naturliga frekvenser och är helt oskadliga för kroppen. Den kan riskfritt användas till och med på bebisar.

triomed_compact

Tidigare generationers millimetervågsapparater jobbade med givna frekvensområden, som till exempel 42-74 gHz, och cellerna fick ta till sig de frekvenser som hade den rätta resonansen. Numera kan du få exakt den frekvens du behöver. Triomeds kristall bygger på så kallad biotrem-teknologi. Kristallen består av en ny kombination av metaller som ger den fantastiska egenskaper. När du trycker på knappen för att ”spela in” mjuknar kristallen och blir geléaktig. Den kan då skapa ett slags fotografi av till exempel ett organ, eller rättare sagt organets frekvenser. Därefter kan du antingen överföra de här frekvenserna till exempelvis vatten som då fungerar som en slags medicin för just det här organet när du dricker det, eller så kan du hålla apparaten direkt mot organet och skicka tillbaka en exakt avbild av de millimetervågor som kroppen behöver.

Terapi med “Triomeden ”är välutforskad och metoderna är noggrant prövade och dokumenterade. Testresultaten har visat fantastiska förbättringar oavsett hälsoproblem.

Med hjälp av “Triomeden” kan man göra två behandlingar som kompletterar varandra:

millimetervågsterapi och avancerad homeopati. Med den första behandlingen – millimetervågsterapi – arbetar man med att bl.a. stärka kroppens celler och olika kroppens system som immunförsvar, hormonella systemet osv.