skönhet

Program för Hälsa och Skönhet

Två veckors föryngrings-program för ansikte och hals

När man blir äldre minskar huden sin produktion av hyaluronsyra. Det får negativa konsekvenser för hudens normala hydrering (kollagen) och huden blir torr, blek och förlorar sin elasticitet. Kollagenet är viktigt eftersom det ger huden en normal ton och återställer elasticiteten, och därigenom kan huden behålla en normal struktur.

Varför är kosmetiska behandlingar av hud inte lika effektiva som vi skulle önska? Det beror på hudens struktur och fysiologi. Det yttersta lagret av hudceller är de döda cellerna. Det är de levande cellerna som är grunden för huden, därför rekommenderar jag att du använder en hud-kräm som tränger djupt in i huden istället för att endast smörja de döda cellerna i ytskiktet.

Huden är beroende av det levande lagret av celler, dess kvantitet och kvalitét. Hudcellernas nybildning beror på basalmembran, som ligger i de djupa hudlagren – en hörnsten i dess hälsa och skönhet.

Det behövs en god blodtillförsel till huden för att basalmembranet ska kunna fungera bra. Ju mer syre blodet bär till cellerna i basalmembranet, desto högre blir nivån av metaboliska processer i huden, mer kollagen – bättre hudceller.

Med hjälp av program 5 (Edelweiss) på din Triomed Compact, kan man förbättra mikrocirkulationen i kapillärerna och de små blodkärlen, öka cellers syreupptag samt ge en antioxidant-effekt för eliminering av fria radikaler.

Program 6 (Föryngring) normaliserar ämnesomsättningen och förbättrar blodcirkulationen, vilken gör att cellerna och deras receptorer förbättras och återställs.

För att föryngra ansiktet och halsen med din Triomed Compact rekommenderar jag dig att bearbeta huden runt ögonen, pannan, alla linjerna och framsidan av halsen (se figur) under två veckors tid.

För apparaten från mitten av ansiktet och ut åt sidorna i pannan, från näsan, mungiporna, hakan och området runt ögonen.

Under den första veckan ska Triomeden användas i följande lägen en gång per dag:

1. Bearbeta problemområden (inte runt ögonen) med program 7 (Foton) – 5minuter.

2. Enheten flyttas kontinuerligt på problemområdena med program 5 (Edelweiss) – 10 minuter.

Den andra veckan:

1. Bearbeta problemområden (inte runt ögonen) med program 7 (Foton) – 5minuter.

2. Enheten flyttas kontinuerligt på problemområdena med program 6 (Föryngring) -10minuter.

Denna två veckors behandling är tillräcklig för att aktivera de metaboliska processerna i de djupa lagren i huden, i de basala membranen och för att normalisera fuktigheten i huden. Effekten av denna terapi håller sig kvar 3-4 månader. Jag rekommenderar att du upprepar behandlingen 3-4 gånger per år. Enheten Triomed Compact arbetar självständigt, men i kombination med kosmetiska behandlingar ökar deras effekt.

Apparaten är smärtfri och helt utan biverkningar.