Vittnesmål

Våra nöjda kunder uttalar sig om millimetervågsterapi
(
Triomed och Cem-tech)

Här följer en redovisning om mina erfarenheter med Triomed. Jag är kvinna, 63 år och fick en Parkinsson diagnos för snart 2 år sedan. Jag blev snabbt mycket bättre från vissa typiska Parkinsson symptomer när jag började med korrekt medicinering. Jag har kunnat fortsätta med mitt nattjob som undersköterska på ett äldreboende. Få människor är medvetna om att jag har Parkinssons sjukdom men jag känner av dess begränsingar.

Mindre än 2 veckor efter att jag började använda Triomed märkte jag en stor positiv förändring hos mig själv. Jag tänker mycket klarare nu, jag är inte så “fumlig”, jag går med lättare steg, jag kan gå genom trånga passager (någonting som är svårt för PP att göra). min balans sinne är mycket bättre, Jag går mycket rakare fram istället för att lätt vagga fram. Jag tror även att jag skall kunna börja cykla till våren i och med balanssinnet har märkbar förbättras.

För första gången på många år kan jag somna utan insomnings och lugnande tabletter. Det känns som ett underverk har hänt mig.

MVH Elaine Blanchette

Sedan födelsen har jag haft ett födelsemärke på insidan av ett lår.

I vuxen ålder började det ibland förändras till en utanpåliggande vårta som utan behandling kunde skrumpna ner och hålla sig borta i långa perioder.

Strax före jul återkom den och växte nu till en storlek den aldrig haft, drygt 1 cm hög. Jag blev orolig och började behandla den med min Trio Med. Efter 3 behandlingar hade den skrumpnat ner och kvar är nu bara födelsemärket! Fantastiskt!

Tack Boris för de hälsometoder Du inviger oss  i.

Åsa Ekman, feb. 2013

Hej Boris, Tiden går och positiva förändringar sker i mitt liv.                                                            Tänk att jag är helt fri från det objudna allvarliga hälsoproblemet. Det hände tack vore dina metoder som millimetervågsterapi, andning, samt andra hälsometoder och med sjukvårdens hjälp.

Som Bonus under helandet med metoden “Andas dig frisk, SMARTbreathe” blev jag av med den evinnerliga HOSTAN, som jag släpat med under alla herrans år. Andas minst 45 min/dag och är nere i 5-6 andetag/min.

Fantastikt!

Boris Tack för ditt stöd! Tack för att Du delat med dig av din aldrig sinande kunskap om HÄLSA!

Lev i tiden – Lev gott!

Maj-Lis Lindfors Rehnqvist

Triomed Compact blev min räddning.

Jag är 56 år och jobbar som receptionist, administrator och bokförare på ett litet företag från 10 till 18, dessutom reser jag 2 timmar om dag med bussar och tåg till och från jobbet. Inte en dag gick utan jag kände mig svimfärdig av trötthet när jag kom hem.
Men sedan jag började använda Triomed C regelbundet flera gånger om dagen på jobbet har jag inte känt av tröttheten alls. Mest klickar jag på ett Harmoni program som skyddar kroppen från negativ inverkan från omgivningen. Det sänker den elektromagnetiska strålningen från datorn och 3 stycken mobiltelefoner som finns på mitt skrivbord samtidigt som den ökar min uthållighet.  Förutom att jag har fått energi, ett mer jämnt humör har jag fått klarhet i huvudet. Min simultanförmåga att prata i telefon och skriva på dator har också blivit bättre.

När det blir för mycket stress(negativt samtal med kunder, klagomål på produkter, många människor i lokalen) slår jag på Antistress programmet N 3. Efter bara några minuter är min kropp avslappnad och stressen bortsmält. Det är oerhört värdefullt i mitt jobb.
Samma antistressprogram använder jag när jag lider av sömnlöshet. Om jag känner mig orolig och stressad räcker det med att slå på och sätta apparaten på mitt nattbord för att somna av. Men en kväll var jag så orolig att jag kunde somna av först sedan jag satt apparaten på solar plexus.
Tack vare TriomedC har jag fått mer energi och bättre sömn. Jag är pigg, glad och håller mig frisk!

Irina Johansson

Niklas Ernstedts egna erfarenheter utav MMV-terapi

Jag har haft det väldigt jobbigt efter min Wippflash olycka 2009, men för ca: ett och halvt år sedan så kom jag i kontakt med MMV-terapin.
Genom att i mitt fall så använder jag för närvarande maskinen Radamir där jag använder program 1 och 3 . Vilket har lätt till att jag har betydligt mindre smärtor och muskellåsningar än vad jag hade innan jag inledde behandlingen. Före behandlingen hade jag mer eller mindre konstant ont i nacke och höger kroppshalva vilket bland annat ledde till sämre insomning.
För 2,5 år sedan fick jag diagnosen astma. Innan dess har jag levt med allergi i många år mot timotej, gråbo, gräspollen m.m. Så då blev det ännu mera medicin att förbruka.
Men med MMV-terapin och träning/kondition, styrka, stretching 2-3 ggr. I veckan och så har jag börjat cyklat till och från jobbet. Allt detta har gjort att jag mer eller mindre slutat att behöva ta medicinerna Pulmicort, Daktakort och även allergi medicinen har jag minskat betydligt.

Niklas Ernstedts 

Jag heter Helena och är 39 år ung. Jag råkade ut för en olycka när jag var 17 år och har sedan dess haft stora problem med nacken och ryggen. Ryggen blev dessutom sämre efter operationen och jag blev utförsäkrad från försäkringskassan, trots mina omfattande problem och mina smärtor. Jag var yr, trött, okoncentrerad, arg, frustrerad, apatisk, ledsen, uppgiven, kräktes blod och hade fruktansvärda smärtor i hjärtat. Så jag bokade en tid med Boris i Stockholm.
Jag jobbar nu med andningen, triomeden, kosttillskott och det strukturerade vattnet. Jag jobbar med tankens kraft, jag tänker mig frisk! Det Boris lär ut är inte en enskild behandlingsmetod, det är ett helt koncept – det är kunskap för livet!
Jag började få tillbaka orken, glädjen och jag började gå ner i vikt. Min tinnitus blev bättre och bättre och jag fick tillbaka glansen och elasticiteten i hud och hår. När jag härom veckan fick halsfluss hjälpte Boris mig att bli av med den på mindre än ett dygn med triomeden.
Från att inte orkat gå ens 50 meter utan att benen vek sig och hjärtat bultade sig halvvägs ut ur kroppen så kunde jag efter bara tre dagar med triomeden gå 40 minuter i hyggligt raskt tempo. Jag sover bra på nätterna och bär med mig min triomed precis överallt!
Jag behandlade en häst som var mycket aggressiv och betraktades som folkilsken och helt omöjlig att “få fason på”. Efter en enda behandling med triomeden (med mitt liv som insats för att komma upp med triomeden i nacken på honom) blev han lugn och trevlig och har fått ett nytt liv.
Min arbetskamrat hade under 40 år haft problem med restless legs. Han har gått på mediciner och olika utredningar under årens lopp. Under en av Boris kurser, då problemen med benen var väldigt besvärande, provade vi triomeden under några minuter med förbluffande resultat. Krypningarna avtog direkt och kom inte tillbaka på flera dagar.

Helena Tibblin, 39 år

Tinnitus

Under många år har jag lidit av tinnitus och flera gånger varit hos läkare för att få hjälp. Men läkaren sa till mig att jag kommer att få leva med tinnitusen under hela mitt liv och att jag skulle njuta av livet och göra de saker jag tycker om. Fast det var nästan omöjligt för mig att klara av mina vardagsuppgifter. Min pappa som känner Boris Aranovich rekommenderade mig att träffa och prata med honom om han kunde hjälpa mig. Boris sa att det finns stor chans att få hjälp med millimetervågsapparaten och lånade apparaten till mig. Redan efter en månads arbete med apparaten så började jag känna förbättring och oftast i samband med när jag var stressad uppkom försämring. Jag fortsatte att jobba med apparaten då och då och efter 1 år känner jag mig nästan helt fri från tinnitusen. Jag kan klara av vardagslivet och andra vardags aktiviteter utan problem. Stort tack Boris!

Mikael Koljanin

Efter att jag varit stressad och utmattad under en lång period känner jag mig nu starkare och piggare. Jag kom till MR-AB med magkatarr och ett utmattat sinne. Först fick jag en Sunlight behandling vilket satte igång en stor och kraftfull utrensning. Jag låg hemma i feber och förkylning i fem över fem dagar. När jag återhämtat mig något började jag med 10 dagars program. I början kände jag ingen skillnad, men nu är jag betydligt piggare och min magkatarr är bättre, men inte borta. Jag använde även apparaten för ansiktsbehandling och jag upplever att den förbättrat min hy. Tack!
Anna 25 år, 3/2-07

Jag har behandlat en kvinna med förkylning, andningsproblem och snuva. Hon brukar oftast få långvariga förkylningar med bihåleinfektioner som följd. Hon trodde absolut inte att jag skulle kunna hjälpa henne. Jag använde MMV: Först anti-stressprogrammet. Sedan program 6 (för andningsorgan) på punkterna: VG 20, GI 4, GI 11, ca. 1-2min/punkt. Samt FRI-terapi från saliv till vatten. Hon fick lättare att andas genast efter behandlingen. Förkylningen försvann helt under dagen. Hon blev mycket förvånad. Hon har varit på undersökning o. de har konstaterat att hon har för trånga gångar bihålor. Hon skall opereras i vår. Nu försöker jag behandla hennes bihålor. Hon tycker att hon fått lättare att andas nu än tidigare. Kanske behandlingen hjälper, så att hon slipper operation.

Kerstin Sandvik

Barn

Elias är nu 7 år gammal. Han är en mycket pigg och glad pojke och aktiv inom både fotboll, ishockey och friidrott. Han har många kompisar och är annars social men han har problem med att hålla sig torr om nätterna.
Från att han var tre år har han inte använt blöjor dagtid, och det har det
aldrig varit något problem med. Nätterna är dock en annan sak. 6 nätter av sju kissade han i sängen och då han från 6 års ålder dessutom vägrade använda blöjor nattetid blev problemet ännu större.

Tre gånger var vi med honom till läkare och han fick Minirin preparat som skulle göra att hormonproduktionen skulle komma igång, som skulle minska urinproduktionen. Medicinen hjälpte till viss del men inte alls helt och genast då vi slutade med medicinen kom problemet fullt tillbaka. Det kändes dessutom väldigt motbjudande att ge honom dessa tabletter, så ända sättet för oss har varit att varje natt ställa väckarklockan på ringning och gå upp med Elias, men inte heller detta var någon lösning då han ofta blev rädd och började gråta.

I oktober 07 var jag då på seminarium om Cem Tech och jag köpte en apparat. I slutet av oktober började jag behandla Elias. Jag behandlar direkt under foten och på smalbenen, jag gör FRI-terapi under nätterna på urinblåsan och jag spelar information från morgonurin och överför till strukturerat vatten. Dessutom smörjer jag med johannesört-extrakt runt hans navel varje kväll.

Detta har jag nu i skrivande stund hållit på med i exakt en månad och resultatet är fantastiskt. Redan de första nätterna var Elias torr på morgonen och han har själv börjat vakna på natten för att kissa. Två gånger har det hänt olyckor sen vi började med behandlingen. Ena gången var vi sent i bastun och Elias drack jättemycket, andra gången åt han salta nötter sent och blev naturligtvis väldigt törstig.

Ja det här är väl i stort vad jag har att berätta, jag kommer att fortsätta att behandla Elias som själv är väldigt noga med att få sin behandling. En gång frågade han mig gråtande att “va e det för fel med mej?” Det var sån desperation och hopplöshet i hans röst, jag ville bara gråta själv. Nu är vi båda glada.

CP-skada hos barn
“En elvaårig pojke föddes med CP-skada. Föräldrarna har provat olika metoder för att hjälpa honom men fick inget resultat. I juli 2005 började de behandla pojken med Cem-Tech och fortsatte med behandlingar under en månad. Pojken började gå.”

Bröstinflammation
“En trettiofyraårig kvinna fick ont i bröstet med en hög feber strax efter förlossning. Bröstet svullnade upp och var ömt. Kvinnan behandlades i tio minuter med en grön strålare. Hon blev bättre direkt efter behandling och fortsatte amma barnet.”

Vårtor
“Jag ville få bort vårtor från mitt treåriga barn. Som en lek försökte jag hålla strålaren så länge barnet lät mig göra det. Jag upprepade det tre dagar i rad, två gånger per dygn. Tre vårtor försvann.”

Flicka, 1 år hade fått ett stort blåmärke i pannan. Efter en behandling med MMV försvann blåmärket på ett dygn. Även rivsår från katten läkte snabbt.

Pojke, 5 år med stark allergi, och mycket eksem. Har behandlats på olika akupunkturpunkter och lokalt på eksem med MMV, samt druckit strukturerat vatten med information från sina eksem. Behandlingen har skett vid enstaka tillfällen under ett års tid. Han har först fått utrensningar men är sedan mycket bättre efter behandlingarna. Eksemen är mindre, färre och svagare. Han har kunnat vara ute i solen i sommar utan problem, tidigare har han inte klarat det utan att få soleksem.

Flicka, 7 år. Har varit utsatt för stark psykisk press och varit mycket stressad och rädd. Efter MMV behandling är hon mycket starkare, lugnare samt sover bättre.

Margareta Carlsson, Bioenergiterapeut

Förkylning

Jag har haft min Cem Tech i ca två år nu, och använder den dagligen. Den har hjälpt mig på många sätt.

När jag jobbade på dagis var jag ofta förkyld och influensan kunde hålla i sig i flera veckor, ibland hela vintern mer eller mindre. Mitt immunförsvar var jättedåligt. Efter att ha börjat använda millimetervågsterapin som behandling kunde jag få bort en förkylning på bara några dagar och nu använder jag den i förebyggande syfte och är jag “aldrig” sjuk längre. När jag känner av att en förkylning är på gång kopierar jag från saliv och överför till vatten, samt kopierar direkt på halsen och låter kristallerna sitta kvar. Förkylningen försvinner innan det hinner bryta ut!

När jag fått blåsor i munnen har jag kopierat information direkt från blåsorna och sänt till vatten. Efter att ha druckit bara några glas har det redan känts mycket bättre! Inom loppet av en timme har blåsan slutat att irritera och göra ont. Jag fortsatte dricka vattnet under två dagar sen var den borta. Detta har jag testat flera gånger, med samma resultat! Det är fantastiskt!

Jag har också behandlat mina föräldrars katt som hade varit i slagsmål. Han hade ett sönderrivet öra som kliade, det kom var och luktade illa. Efter bara en behandling ringde min mamma och berättade att det redan var bättre, och hade börjat läka ihop.

MMV-apparaten kan användas till precis vad som helst och är alltid bra att ha med sig. Jag åker ingenstans utan min Cem Tech längre!

Tanja, 27 år

Förlamning

Jag fick stroke i slutet på oktober 2006 vilket ledde till att jag blev delvis förlamad i mina lill-, ring- och pekfingrar på höger sidan dessutom hade jag svårt med att tala tydligt. Jag låg på sjukhuset under 10 dagar och mitt tillstånd var så pass stabilt att jag kunde återkomma hem men fick reda på att eftersom jag hade varit rökare i mer än 40 år skulle jag vänja vid att leva med mina “lindriga” handikapp. Min dotter nöjde sig inte med detta besked och för att göra henne mindre olycklig gick jag med på att använda MMV-apparaten samt Matrix-glasögonen. Redan från början kunde jag följa flödet i mina vener på ett lättare sätt, 10 dagar senare var mitt tal mycket mer tydligt, 3 månader senare var mina rörelser i fingrarna nästan helt återställda. Nu, nästan 8 månader senare, är jag helt återställd och känner mig friskare än innan min stroke.

Therese 68 år, 20/6-07

 Glaukom

Jag köpte en CemTech apparat i mars 2008 för egenvård men i samma veva fick en bekant som har lågtrycksglaukom plötsligt försämrad syn på ett öga och befarade att han skulle förlora synen helt. (Det visade sig senare att den plötsliga försämringen berodde på en liten propp i det ögat). Jag föreslog då att vi skulle pröva att behandla med CemTech apparaten och han var villig att pröva allt.

I februari 2008 hade trycket på ögonen varit 15 och 17 och under 2007 hade det legat runt 15. Den 15 april var han på kontroll och då hade jag behandlat 7-8 ggr varannan dag. Då var trycket 11 på båda ögonen. Sedan hade jag apparaten utlånad under två veckor och vid återbesök på ögonmottagningen den 19 maj var trycket 16 respektive 19. Sedan började jag behandla tre ggr/v igen och den 27 juni skulle mannen tillbaka till las för ev laserbehandling (något man gör för att sänka trycket). Då var trycket 10 på båda ögonen. Detta väckte stor förvåning hos läkaren som undrade vad han gjort. Läkaren fann då ingen anledning att göra laserbehandling.

Mvh

Gerd Törnblom

Hudproblem

Efter att jag varit stressad och utmattad under en lång period känner jag mig nu starkare och piggare.
Jag kom till MR-AB med magkatarr och ett utmattat sinne. Först fick jag en Sunlight behandling vilket satte igång en stor och kraftfull utrensning. Jag låg hemma i feber och förkylning i fem över fem dagar. När jag återhämtat mig något började jag med 10 dagars program. I början kände jag ingen skillnad, men nu är jag betydligt piggare och min magkatarr är bättre, men inte borta.
Jag använde även apparaten för ansiktsbehandling och jag upplever att den förbättrat min hy. Tack!

Anna 25 år, 3/2-07

Jag fick sprickor inne i handflatorna, ca 1 cm långa, och även på pekfingren, 1½cm långa. Läkarna visste ej orsaken och det enda de kunde göra var att skriva ut kortisonsalvor. Vissa av salvorna hjälpte lite, andra blev det värre av.
Jag jobbade med millimetervågsterapi, program 5 på punkterna 12.9 och 12.5 i endast 5 dagar, då behandlingen avbröts pga jobb. Sprickorna blev nästan bra på den korta tiden!

Bjarne Lindfors

Jag har rensat lever, njurar och mage med det nya Cem Tech Super – programmet för rensning av kroppen. Efter leverrensningen blev kroppen så lätt. Det onda i svankryggen gick bort. Nu ska jag rensa blodet.
Tänk om alla skulle använda apparaten, då skulle världen se annorlunda ut!

Marie-Anne Lindfors

Lever

Jag har rensat lever, njurar och mage med det nya Cem Tech Super – programmet för rensning av kroppen. Efter leverrensningen blev kroppen så lätt. Det onda i svankryggen gick bort. Nu ska jag rensa blodet.
Tänk om alla skulle använda apparaten, då skulle världen se annorlunda ut!

Marie-Anne Lindfors

Migrän

Jag har använt MMV terapi + fri terapi i stort sett sedan jag köpte min Cem-Tech och använt ett antal program för att förbättra några obalanser som jag har varit medveten om.
Jag har jobbat speciellt med att förbättra min syn. Jag var på syn undersökning hos en optiker för att skaffa linser i juni månad 2007. Resultat på vänster öga var +2.25 där det också fanns ett brytningsfel på 1.0 och höger öga +1,75.

Till ögonen har jag satt kristallen direkt på ögat först de 3 sek vi fick lära oss på en av kurserna och ibland 10 – 15 sek behandling direkt på ögat, ibland i 5 dagar och vissa gånger 10 dagars behandling sedan i somras (2007). Synen har förbättrats – vid återbesök i januari i år 2008 var värdena dessa: höger öga + 0,75, vänster öga hade inte själva synen blivit bättre men brytningsfelet var då 0,5.
Ser verkligen fram emot nästa syn undersökning som sker i juni månad i år.
Mitt allmäntillstånd har också förbättrats avsevärt, jag har ingen migrän längre och inga förkylningar. För det mesta använder jag det allmänna programmet + annat program på vad som behövs just då, samt strukturerar vatten och när så behövs kopierar läkemedel eller vitaminer som ger god effekt.
Jag rekommenderar apparaten så fort jag träffar en människa som är intresserad av att göra något för sig själv.

Ulla-Stina Ardevall, januari 2008

Smärta

Jag jobbar inom socialtjänsten och har utför dagligen tunga lyft. Att det gör ont i kroppen då och då är jag van vid men i december 2005 hade jag en förlamande känsla från nacken ner till fingertopparna. Det gick så långt att jag knappt kunde sätta på mig mina kläder själv, så ont gjorde det. Min syster, som har en MMV-apparat skulle komma och hälsa på från en annan stad. Hon påstod att hon kunde hjälpa mig på 5 dagar (antalet dagar hon var på besök hos mig). Jag tyckte att hon visst kunde försöka men jag hade faktiskt varit både hos en “riktig” läkare samt gått hos en Kiropraktiker under lång tid och inget hade hjälpt, medicinen jag fick av läkaren dämpade bara symptomet men så fort verkningen avtog så återkom smärtan. Jag behandlades med MMV-apparaten och även med bioenergi-terapi och tro mig jag rörde mig fritt efter 5 dagar, smärtan var då kvar men försvann successivt. Nu är jag själv en lycklig ägare av en Vodolej.

Jacqueline 39 år, 25/5-06

Tandvärk, blödande tandkött mm

Jag vill berätta om min tandlossning. Nyligen besökte jag en ny tandläkare, ung och mycket kunnig, för att få en ny krona. Jag berättade för honom om mina problem med tandlossning som jag haft under några år. Tandläkaren svarade “men här finns ingen tandlossning/infektion nu”. Det ser mycket fint ut. Sedan berättade han att i Sverige putsar man ibland så djupt ner i tandköttet att tandrötterna skadas och inflammationer uppstår. Jag blev glad över, att få höra den versionen av en ny ung tandläkare. Cem Tech har räddat mig. Tusen tack Boris!!! Det känns tryggt! Jag är en flitig användare av Cem -Tech samt Boris terapier. Jag ser alltid fram emot nya föreläsningar och böcker av Boris.

Maj-Lis

mer tillkommer…